Pages

Ads 468x60px

Wednesday, October 3, 2012

Horoscop Zilnic 20 Februarie 2011 Horoscop Azi 20 02 2011

Horoscop Zilnic 20 Februarie 2011 Horoscop Azi 20 02 2011
"Viata este un bilet de intrare la cele mai impresionante spectacole de pe pamant."

Martin Fischer



BERBEC


In aceasta duminica trebuie sa iti pui rabdarea pe primul loc. Norocul iti poate oferi niste bani de care ai nevoie tocmai acum. Daca stai ai acasa, probabil o sa te indrepti catre repararea unor lucruri care iti dau de mult timp bataie de cap. Este greu sa te organizezi sau sa evoluezi astazi. Incearca sa nu uiti nimic si sa continui ceea ce ai inceput.Sunt posibile niste grudge cu cineva mai in varsta, vizavi de responsabilitatile rumor.

TAUR


Framantarea despre ce anume sa porti astazi si cum sa te afisezi nu iti da deloc pace. Vrei sa arati cat mai bine si esti in connect with sa faci orice pentru asta. Este posibil ca atentia sa ii fie acaparata de o problema tehnica la care nu te prea pricepi. Pe ordinea de zi sunt cateva realizari sau aspiratii care te framanta de mult.Incearca sa aduci o noua dimesiune, spirituala, in viata ta. Dorinte care freamata de ceva vreme in point dau navala si ar trebui sa fie impartasite cu partenerul tau de cuplu.

GEMENI


Informatiile si vestile ocupa primul loc in aceasta zi de duminica. In acest fel, vei putea afla niste lucruri care te vor lua prin surprindere.Oamenii apropiati si rudele iti vor da o noua perspectiva asupra unor lucruri pe care erai foarte sigur.De altfel, ceea ce vei descoperi prin mijlocirea lor te va determina sa dai o alta intorsatura evenimentelor de zi cu zi. O tendinta catre un mod de trai sanatos te va impresiona si vei crag tot ce poti pentru a te orienta catre acest nou tip de viata, mai ales ca vei fi sprijinit in acest sens.

RAC


Desi duminica nu este o zi in care poti "crag bani, te vei bucura cumva de binecuvantarea unor bancnoete. Un joc de noroc, o cumparatura la economy sau un hand-out la cumparaturi te va lua prin surprindere. Daca nu vei vedea culoarea banilor in aceasta zi, vei avea oricum parte de ceva care va avea efect asupra resurselor rumor financiare. Se poate sa iei in considerare un ajutor pentru cei apropiati sau sa te gandesti mai mult la o relansare a fiintei rumor printr-o noua dieta sau put on view fizic.

LEU


In aceasta zi, desi nu esti la serviciu,, poate sa apara o idee sclipitoare despre ce ai putea crag pentru a iesi in evidenta. Apar multe oportunitati pentru o intalnire sau o "gaseala" cu oameni care au un cuvant de spus asupra carierei rumor. Atata timp cat te focalizezi pe proiectele care iti pot aduce beneficii nu ai decat de castigat. Conversatii pline de invataminte pot avea loc in aceasta seara.

FECIOARA


Securitatea mediului tau inconjurator si a oamenilor la care tii take to task a deveni o certitudine. In aceste conditii, poti sa te concentrezi pe lucrurile care nu ti-au fost de folos si pe care trebuie sa le elimini. Este posibil sa te apuci de organizarea unor chestiuni care s-au adunat prea mult pe capul tau si pe care, mai devreme sau mai tarziu, trebuia sa le clarifici. O activitate creativa iti poate aduce niste mari beneficii.

BALANTA


Aceasta zi take to task a se desfasura molcom si relaxat, fara a fi nevoie sa iti demonstrezi in vreun fel initiativa. Esti fi cuprins de o mount intelegere fata de cei din jur si gata sa faci niste mici dar impresionante compromisuri. Sunt cat pe ce sa apara niste influente marcante din partea unor oameni mai in varsta sau care au un cuvant de spus despre ceea ce te ambitioneaza. Oricum persoanele mai impovarate de ani au ceva sa iti spuna film sau indirect.

SCORPION


Poti dovedi o mai mount intelegere si dorinta de a-u ajuta pe cei din jurul tau. Tocmai din aceasta cauza, ai predispozitia de a ajunge intr-o pozitie de lider sau de a inlesni comunicarea dintre oameni aflati aparent pe pozitii contrite. Nu este exclusa o mica excursie intr-o zona apropiata, alaturi de persoane dragi tie. Intra in conexiune cu latura ta intuitiva si nu vei avea decat de castigat. Exista posibilitatea sa ajungi in preajma unei relatii romantice, care iti va oferi prilejul de a-ti mari increderea intine.

SAGETATOR


Astazi este ziua in care poti fi un Dumnezeu. Intr-un fel sau altul trebuie sa creezi ceva, iar cei din jur pot fi surprinsi de inzestrarile si talentele rumor. Probabil ca vei fi implicat in activitati neconventionale, ce te pot lua prin surprindere chiar si pe point. Cu atat mai mult cu cat ai vrea sa aduci armonia si intelegerea intre cei din imediata ta apropiere, ai sansa de a descoperi noi drumuri, inedite, de a te exprima. Diseara vei visa, alaturi de o persoana dorita, la indeparate si putin posibile proiecte.Tocmai de aceea, ar trebui sa ai grija cum iti cheltuiesti banii.

CAPRICORN


Este o zi nemaipomenita pentru a fi alaturi de altii. Niste oportunitati si sanse pot sa apara spre dupa amiaza...Daca vei fi in connect with sa le iei in seama si sa profiti de ele... Evita disputele in familie si nu incerca sa anticipezi ce se va intampla. O ruda ma in varsta s-ar putea sa iti ofere un sprjiin, asa ca nu trebuie sa sari calul in privinta opiniilor rumor radicale.Impulsuri sociale sunt gata sa puna stapanire pe point dupa amiaza si vei fi pregatit sa intampini asa cum se cuvine niste vechi cunostiinte sau amici.

VARSATOR


Multi oameni vor sa ti se alature ca prieteni si nu stii cum sa te imparti pentru a-i multumi pe toti. Ingeniozitatea, mai ales in discutii, ii ia prin surprindere pe ceilalti si nu pregeti nimic pentru a-ti aduce avantaje in domeniul aspiratiilor si ambitiilor rumor nemasurate. Asigura-te ca nu iti planifici prea multe pentru ziua de azi, astfel incat sa reusesti sa faci cate ceva. O relatie ce parea sortita esecului este cat pe aci sa se reinvigoreze si sa lase loc unor noi sperante.

PESTI


Desi este duminica, ai mari sanse de a-ti dubla sau tripla banii. Nu este vorba despre 6 din 49, ci despre niste oportunitati pe care trebuie doar sa le observi si sa profiti nevinovat de ele. Intalnirea cu oameni mai tineri are darul de a-ti stimula si imbogati ideile. Rabdarea, simtul masurii si continuitatea eforturilor te pot ajuta sa faci niste mari pasi in viata. Este o vreme prielnica pentru debutul unor noi relatii de cuplu, sau pentru reimprospatarea unora ce pareau ruginite de viata cotidana.

Copyright (c) diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodiacul chinezesc.Origine si semnificatii

Horoscop zilnic 18 februarie 2011 Horoscop azi 18.02.2011

Horoscop zilnic 19 februarie 2011 Horoscop azi 19.02.2011 http://www.diane.ro/rss.xml http://www.diane.ro/feeds/posts/default?alt=rss
http://www.diane.ro/atom.xml
http:/diane.ro/feeds/posts/default?orderby=updated